Partner in Education

Game Solutions Lab h.o.d.n. Games for Health

Het Game Solutions Lab is het inhouse game & app laboratorium en productie faciliteit voor Games for Health projects & Idee Brouwerij.
We zetten games & apps in om het gedrag van mensen en organisaties op een impactvolle manier te beïnvloeden. Dit doen we door de ontwikkeling van serious games & gamified apps met opdrachtgevers uit verschillende domeinen, met een voorliefde voor gezondheid en geluk.

Ervaring

Met bij elkaar opgeteld meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van business, concepting, game production en ontwikkeling kunnen we samen met de partners en opdrachtgever in zo kort mogelijke tijd een prototype ontwikkelen waarmee het gewenste resultaat getoetst kan worden. Daarna zullen we de game uitwerken tot een volwaardig te distribueren product.

Experimenteren

Ons team bestaat uit leergierige mensen die continu aan het experimenteren zijn met nieuwe technieken zodat we het beste resultaat kunnen bereiken.

“Samen met Fontys GD&T hebben we in open karakter veel nieuwe inzichten verworven en hebben we de studenten een indruk kunnen geven van uitdagingen in de praktijk.” Corporate website

Game Solutions Lab h.o.d.n. Games for Health is betrokken bij:

Overige activiteiten

Game Solutions Lab h.o.d.n. Games for Health is lid van de Werkveldadviescommissie ICT & Game Design and Technology (Dhr. Mark van Kuijk).

Beoordeling 2022 door Game Solutions Lab h.o.d.n. Games for Health

Organisatie van samenwerking 6
Kwaliteit van onderwijs -
Voldoende kennis bij studenten -
Samenwerking afgelopen jaar 7
Gemiddeld 6,5
Alle beoordelingen
GAC Business Solutions Gate2