De student wegwijs maken in het bedrijfsleven is essentieel.

Waarom Partners in Onderwijs?

De bedrijven laten de studenten zien hoe het er in de beroepswereld aan toe gaat.

Fontys School of ICT

Al ruim vijftien jaar werken wij nauw samen met het bedrijfsleven. Daardoor zijn wij in staat om vernieuwend en inspirerend onderwijs te verzorgen. Deze samenwerking staat centraal in onze visie en aanpak. Juist door bedrijven intensief bij het onderwijs te betrekken, wordt het curriculum betekenisvoller voor de student en de docent. Maar bovendien ook voor het bedrijfsleven. Wij zijn heel trots op deze succesvolle manier van samenwerken met ondertussen meer dan 150 Partners en delen graag hoe wij het werkveld betrekken bij onderwijs én onderzoek.

Bekijk al onze partners

Onderwijs dat aansluit bij het werkveld.

Voor Fontys Hogeschool ICT (FHICT) staat de ontwikkeling van de student tot een professional die klaar is voor de arbeidsmarkt centraal. FHICT wil dat studenten na hun opleiding goed voorbereid aan de slag kunnen en in staat zijn theorie direct toe te passen in de praktijk. Niemand kan hier beter bij ondersteunen dan het bedrijfsleven zelf. Daarom werken onze studenten al vanaf dag één van hun opleiding direct samen met het werkveld.

Naar de reviews

Nieuws

Innovations Insight 2022 25/02/2022

Innovations Insight is hét moment waarop onze studenten laten zien waar ze dit semester mee bezig zijn geweest in het Fontys ICT InnovationLab. Tijdens dit event presenteren ze hun onderzoeksprojecten. Deze projectpresentaties zijn toegankelijk voor een breed publiek.

Lees meer
FHICT Career Days – 6 april (Tilburg) en 13 april (Eindhoven) 18/02/2022

We zijn blij te kunnen vertellen dat we in april eindelijk weer een fysieke Career Day kunnen organiseren!

Lees meer
Nieuwe Partners in Education zetten zich in voor nieuwe generatie ICT’ers 15/09/2021

We heten de bedrijven Bodegro en Dataplace / Eurofiber welkom in ons netwerk van Partners in Education. Op 7 september ondertekenden zij in Tilburg het convenant.

Lees meer
New partners joining the network in 2021 10/09/2021

Op 2 september 2021 mocht Fontys Hogeschool ICT met trots 5 nieuwe partners verwelkomen in het groeiende partnernetwerk. Daarnaast werd met maar liefst 29 bestaande partners de samenwerking voor 4 jaar verlengd.

Lees meer
Fontys ontsluit digital twins voor MKB met Digital Twin Academy 08/09/2021

Digital twins zorgen voor een revolutie in de maakindustrie. Ze maken het mogelijk efficiënter te produceren en beter onderhoud en service te bieden, maar ook om preventief te handelen. De techniek is er, maar onderzoek naar de toepassing in het werkveld is in volle gang.

Lees meer

Al ruim vijftien jaar werken wij samen met het bedrijfsleven. Op deze manier zijn wij in staat om vernieuwend en inspirerend onderwijs te verzorgen.

Download brochure

Neem contact met ons op