Practische informatie

Parkeren
Op de campus Rachelsmolen vind je ons nieuwe gebouw R10 en verder de gebouwen R3/R4 en R5. Rondom de gebouwen zijn diverse ingangen tot de parkeerplaatsen op de campus. Zie campuskaart voor de juiste rijrichting.
Kom je op bezoek, dan trek je een inrijkaart bij de slagbomen. Na je afspraak ontvang je een uitrijkaart.

Uitrijkaarten   
Bezoekers voor Fontys ICT in R10 kunnen voor een uitrijkaart campus Rachelsmolen terecht bij de balies Student Desk en ISSD. Bezoekers voor andere partijen in gebouw R10 ontvangen een uitrijkaart via de betreffende contactpersoon.
Uitrijden op de parkeerplaats gebouw TQ kan zonder uitrijkaart.

Bezoekersinfo tijdens de Corona-periode
Bezoek fontys.nl/corona: Deze pagina is bedoeld om medewerkers, studenten en aankomende studenten te antwoorden op vragen die er zijn in deze periode van werken en studeren onder de gegeven Corona-omstandigheden.
De Q&A onderaan de pagina worden steeds vernieuwd zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn die het werken en studeren binnen Fontys raken, verbeteren of verduidelijken. Bekijk deze pagina en de Q&A voor je bezoek aan Fontys.

Regels en richtlijnen
Kom je naar Fontys dan vragen we je aan alle regels en richtlijnen te houden. Voor jouw en onze veiligheid en gezondheid. Want afstand houden geeft ruimte aan elkaar. We willen de kans op besmetting door het virus nog steeds voorkomen. Anderhalve meter afstand houden valt niet mee en toch moeten we dat met elkaar volhouden. Help elkaar en spreek elkaar aan wanneer je ongewenst gedrag ziet.

Wil je meer weten over deze regels en richtlijnen? Bekijk onze animatie:

Locaties en route

Campus Rachelsmolen Eindhoven (R10)

Rachelsmolen 1
5612MA Eindhoven
Bepaal route

Locatie Strijp TQ - Eindhoven

Achtseweg Zuid 151c
5651GW Eindhoven
Bepaal route

Campus Stappegoor Tilburg (P8)

Prof. Goossenslaan 1
5022DM Tilburg
Bepaal route

Download hier de interactieve wegwijzer van gebouw R10.