Embedded Fitness is hét bedrijf op het gebied van interactief en serious gaming. Wij ontwikkelen, verkopen en verhuren interactieve bewegingsapparatuur. Wij koppelen sensortechnologie aan bewegingsproducten en ontwerpen interactieve toepassingen middels games, LED, projectie ed.  Doordat wij naast particulieren ook bedrijven, gemeente, onderwijs- en zorginstellingen als klant hebben staat Embedded Fitness midden in de samenleving. Hierdoor leren wij goed wat een organisatie en doelgroep vraagt. Embedded Fitness streeft ernaar hét kenniscentrum en living lab te zijn op het gebied van interactieve beweging en werkt hiermee samen met toonaangevende kennisinstellingen. Zo worden er unieke interactieve bewegingsconcepten voor jong en oud ontwikkeld en onderzoek gedaan naar energieverbruik, implementatiemogelijkheden en duurzaamheid. 

“Door het partnership ontwikkelen wij nieuwe prototypes en wordt er onderzoek gedaan naar juiste toepassingen van onze interactieve game voor diverse doelgroepen.” Corporate website

Embedded Fitness is betrokken bij:

Afstudeerrichtingen

ICT & Game Design and Technology - Semester 4

Embedded Fitness fungeert als opdrachtgever bij de proftaak en geeft advies over nieuwe technologieen op het gebied van sensoring en data.

ICT & Cyber Security

Embedded Fitness heeft meegewerkt aan een security test (pen-test) van hun bedrijfsomgeving.

Beoordeling 2021 door Embedded Fitness

Organisatie van samenwerking 8
Kwaliteit van onderwijs 7
Voldoende kennis bij studenten 7
Samenwerking afgelopen jaar 7
Gemiddeld -
Alle beoordelingen
Elkerliek Ziekenhuis Engage Process