Veelgestelde vragen

Hieronder vind je onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Mail ons of stel je vraag via het contactformulier.

Wat kost het om partner te worden?

De kosten van het partnership hangen af van het type partnership wat je kiest. We verwijzen je graag door naar het overzicht (PDF).

Welke vormen van partnerships hebben jullie?

Wij onderscheiden verschillende soorten partnerships. De twee meest voorkomende zijn Partner in Education (focus op de eerste twee leerjaren van de voltijd opleiding) en Partner in Innovation (focus op de laatste twee leerjaren van de voltijd opleiding).

Hoeveel uur dien ik te besteden aan het partnership?

Het is lastig om een inschatting aan uren te maken. Het advies is sowieso om als duo binnen een bedrijf betrokken te zijn bij het partnership. Hierdoor kun je de uren verdelen.

Moet ik fysiek op locatie aanwezig zijn?

In sommige gevallen is het prettig om fysiek op locatie aanwezig te zijn, bijvoorbeeld bij de start van een project. Dankzij onze hybride leervorm komt het ook voor dat studenten een bezoek brengen aan bedrijven. Dit hangt af van het leerjaar van de studenten.

Kan ik ook stagiaires werven?

Doordat je via opdrachten en evenementen in contact komt met onze studenten wordt het gemakkelijker om contact met ze te leggen. Ook verhoog je eenvoudig de naamsbekendheid van je bedrijf. Indien hier een stage uit voort komt is dat mooi meegenomen.

Is IT kennis vereist?

Nee, er is geen IT kennis vereist. Wij zoeken juist domein experts.

Hoe kom ik op jullie locaties?

Fontys ICT is te vinden in Eindhoven en Tilburg. Beide steden kennen twee locaties:

Eindhoven:
Gebouw R10 op de campus Rachelsmolen en het InnovationLab op Strijp TQ.

Tilburg:
Gebouw P8 op de campus Stappegoor en MindLabs aan de Spoorzone.

Hoe ziet de opleiding er uit?

ICT is een brede opleiding. Wij verwijzen je graag door naar de Studynavigator.