Partner in Education

Easyflex Software

Easyflex is een geïntegreerd verloning- en facturatiesysteem in de cloud. Wat Easyflex bijzonder maakt is dat het systeem zich richt op één specifieke branche: de flexbranche. Traditioneel uitzenden, payrollen, detacheren of ZZP’ers verwerken? Easyflex faciliteert én kan het allemaal! Daarnaast is software altijd in beweging en daar werken wij graag aan mee door het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten/modules. Zo hebben wij onder andere een management BI tool, een app voor de flexwerkers, een planningsmodule, een cao tool en een geheel nieuw frontoffice portaal. Wat ons verder uniek maakt is ons klantenbestand. Wij werken met alle typen klanten, het maakt bij ons niet uit of je een startend bedrijf bent of duizenden flexwerkers aan het werk hebt.

Naast het investeren in software en nieuwe technieken, investeren wij vooral in mensen. Wij zijn van mening dat de jeugd de toekomst is.

“FHICT denkt graag met je mee hoe de samenwerking tussen het bedrijfsleven en het onderwijs voor beide partijen kansen kan bieden. Hiernaast ontstaan er binnen FHICT ook vaak nieuwe initiatieven voor samenwerking met het bedrijfsleven zoals bijvoorbeeld het Career Jumpstart initiatief.” Corporate website

Career Day 2022

Easyflex Software nam deel aan de FHICT Career Day op 8 november in Tilburg.
Zij zoeken (Nederlandstalige) studenten voor:
  • Afstuderen
  • Baan
met een afstudeerrichting:
  • ICT & Software Engineering

Easyflex Software is betrokken bij:

Afstudeerrichtingen

ICT & Software Engineering

Easyflex vervult de rol van opdrachtgever bij proftaakgroep.

Beoordeling 2022 door Easyflex Software

Organisatie van samenwerking 7
Kwaliteit van onderwijs 8
Voldoende kennis bij studenten 6
Samenwerking afgelopen jaar -
Gemiddeld -
Alle beoordelingen
DUODEKA EcoDorp Boekel