26/02/2021

Drie nieuwe Partners in Education

Deze week hebben we drie prachtige bedrijven uit de regio mogen verwelkomen als Partner in Education (Livewall, Building Blocks, IAS), én hebben we de samenwerking verlengd met vier partners waar we trots op zijn (Freshheads, Indicia, Isah, HLB Van Daal). Deze bedrijven hebben (opnieuw) de intentie uitgesproken om samen met ons een blijvende bijdrage te leveren aan het opleiden van een nieuwe generatie ICT’ers. Een moment dat we natuurlijk niet zomaar voorbij wilden laten gaan!

Hoewel we onze partners voor deze feestelijke gebeurtenis graag welkom hadden geheten in ons (nog steeds) nieuwe gebouw, zit dat er met de huidige corona maatregelen nog even niet in. Maar… als het niet fysiek kan, dan doen we het toch digitaal! Na een persoonlijk welkomstwoord van onze locatiemanager in Tilburg Frens Vonken en een introductierondje door de partners, kon het glas worden geheven en deze bijzondere samenwerking worden beklonken. Hiervoor had iedereen thuis al een kleine attentie met bubbels ontvangen.

Het werden gezellige sessies, waarin onderling al flink werd genetwerkt en ideeën werden besproken. Wat ons betreft een geslaagde start van een (vernieuwde) succesvolle samenwerking!