Een digitaal bureau waar digitaal niet op nummer één staat? Yup, dat zijn wij. Noem ons eigenwijs, maar wij zijn ervan overtuigd dat gebruikers centraal moeten staan in plaats van de oplossing zelf. Samen met de tofste klanten ontdekken, realiseren en verzilveren we kansen. Het resultaat? Indrukwekkende digitale platformen en diensten die daadwerkelijk waarde toevoegen. 

 

Vanuit ons karakteristieke kantoor in Tilburg werken wij in hechte teams, waarin meerdere disciplines samenkomen: strategen, developers en designers. Vrijheid, gelijkwaardigheid en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons altijd voorop. We bezuinigen niet op een feestje, en vieren onze successen met Brabantse worstenbroodjes, bier en bamischijven. 

Ben jij een ware ontdekker? Een echte teamplayer? Ga je hard op innovatie? En vind je het tof om intensief met klanten samen te werken? Laat je horen! We staan altijd open voor nieuw talent.

“Demo-or-Die - we believe in the power of experimenting and rapid prototyping” Corporate website

Freshheads is betrokken bij:

Afstudeerrichtingen

ICT & Media Design - Semester 4 - Demand based

Freshheads verzorgt de klant- en expertrol bij het groepsproject over campaigning.

Overige activiteiten

Freshheads is lid van de Werkveldadviescommissie ICT & Software Engineering (Dhr. Michiel van Hulst).

Freshheads is lid van de Werkveldadviescommissie ICT & Media Design (Dhr. Thomas Houët).

Freshheads vervult de rol van extern deskundige bij afstudeerzittingen ( Dhr. Joost Gielen ).

Freshhead is ook actief voor Student+. Een programma voor de ICT- student die net wat extra begeleiding en ondersteuning nodig heeft om succesvol de studie door te komen. Student+ biedt verschillende trainingen, workshops en individuele begeleidingstrajecten aan, waaronder de begeleiding via de vrijwillige studiecoaches die in dienst zijn bij Student+. Fresheads heeft 2 medewerkers die met veel passie en betrokkenheid naast hun betaalde baan bij Fresheads deze vrijwillige functie als studiecoach vervullen. Daarnaast bieden ze advies en ondersteuning bij de sollicitatietrainingen voor zowel de Nederlandse als Engelstalige studenten.

Beoordeling 2021 door Freshheads

Organisatie van samenwerking 8
Kwaliteit van onderwijs 7
Voldoende kennis bij studenten 8
Samenwerking afgelopen jaar 8
Gemiddeld 7.8
Alle beoordelingen
Fontys Dienst IT GAC Business Solutions