Partner in Education

Orange Cyberdefense

Orange Cyberdefense is de deskundige cybersecurity-businessunit van de Orange Groep en biedt organisaties over de hele wereld managed security, managed threat detection & response-services. We hebben een trackrecord van meer dan 25 jaar op het gebied van informatiebeveiliging, meer dan 250 onderzoekers en analisten, 16 SOC’s, 10 CyberSOC’s en 4 CERT’s verspreid over de hele wereld en ondersteuning voor verkoop en services in 160 landen. We zijn er trots op dat we wereldwijde bescherming kunnen bieden met lokale expertise en onze klanten kunnen ondersteunen gedurende de gehele levenscyclus van bedreigingen.

Als dé beveiligingsprovider van Europa streven we naar een veiligere digitale samenleving. Lijkt het jou leuk mee te bouwen? We zijn altijd op zoek naar nieuwe Cyberdefensers!

Werken bij Orange Cyberdefense betekent werken in een gedreven, ambitieuze en enthousiaste omgeving, waar je goed aan de slag kunt met (het ontwikkelen van) jouw talenten. Een oog voor detail, respect, verantwoordelijkheid, enthousiasme, schwung, klantfocus en creativiteit zijn karakteristieken die we graag terugzien bij elke Cyberdefenser.

Wij geloven in onze medewerkers en jouw ontwikkeling staat daarom centraal bij ons. Wanneer jij op je plek bent en happy bent in je werkt, volgt succes gegarandeerd. Wel vragen we van jou ondernemerschap; ondernemend zijn ten aanzien van jouw eigen ontwikkeling én de groei van Orange Cyberdefense.

Starters kunnen bij ons terecht in onze eigen University. Wil je daar meer over weten? Neem eens een kijkje op: https://orangecyberdefense.com/nl/cyberdefense-university-cyber-security-traineeship/

 

“We zien de samenwerking normaal gesproken als dynamisch. Er wordt snel geschakeld en we zien het als een mooie aanvulling op het bedrijfsleven én het onderwijs.” Corporate website

Career Day 2022

Orange Cyberdefense nam deel aan de FHICT Career Day op 10 november in Eindhoven.
Zij zoeken studenten voor:
  • Stage
  • Afstuderen
  • Baan
  • Bijbaan
met een afstudeerrichting:
  • ICT & Business
  • ICT & Cyber Security
  • ICT & Infrastructure
  • ICT & Media Design

Orange Cyberdefense is betrokken bij:

Afstudeerrichtingen

ICT & Cyber Security - Semester 4 - Research based

Orange Cyberdefense draagt probleemstellingen aan rondom IT Security en neemt zitting in feedback-panel om plannen van studenten te bespreken.

Beoordeling 2021 door Orange Cyberdefense

Organisatie van samenwerking 8
Kwaliteit van onderwijs -
Voldoende kennis bij studenten 8
Samenwerking afgelopen jaar -
Gemiddeld -
Alle beoordelingen
OpenRemote Ordina