Met een passie voor technologie wil Mobeye een steentje bijdragen aan een veiligere wereld. Het team van hardware, (embedded) software en IoT-engineers ontwikkelt telemetrieproducten, met de focus op een extreem laag energieverbruik. De producten richten zich op veiligheid door op afstand eigendommen, apparaten en omgevingswaarden te bewaken. Mobeye producten worden wereldwijd gebruikt en variëren van compacte inbraakproducten, bewakingsunits zoals temperatuuralarm, tot aan industriële meetinstrumenten.

Al ruim tien jaar ontwikkelt Mobeye low power technologie op basis van hardware- en softwareplatforms. In een tijd waarin de ontwikkelingen van processoren, communicatiechips en softwaretalen niet bepaald stilstaan, zijn de ontwikkelaars voortdurend bezig de nieuwste technologieën te onderzoeken, implementeren en verder te ontwikkelen. Het gehele proces van hardware- en softwareontwikkeling, prototyping, productieaansturing tot aan de marketing en sales activiteiten gebeurt in-house.

Leren

Om voorop te lopen met innovaties werkt Mobeye samen met hogescholen en universiteiten. Naast het partnership met Fontys, zijn er altijd wel stagiairs, afstudeerders of werkstudenten actief. Studenten die net als wij de meetlat hoog leggen en willen meegroeien met onze ambities, bieden we goede begeleiding in een prettige sfeer.

 

 

“Als Partner of Education kun je bijdragen aan de werknemers van de toekomst.” Corporate website

Mobeye is betrokken bij:

Afstudeerrichtingen

ICT & Technology - Semester 2 - Demand based

Mobeye is betrokken bij de proftaak en vervult hierbij de expert- en klantrol.

ICT & Technology - Semester 3 - Demand based

Mobeye is betrokken bij de proftaak en vervult hierbij de expert- en klantrol.

Beoordeling 2023 door Mobeye

Organisatie van samenwerking 7
Kwaliteit van onderwijs 8
Voldoende kennis bij studenten 7
Samenwerking afgelopen jaar 8
Gemiddeld 7,5
Alle beoordelingen
Ministerie van Defensie Netmatch