IT-Workz is de grootste ICT werkgever van West-Brabant. Maar liefst 100 professionals werken dag in dag uit vanuit ons kantoor in Etten-Leur om het onderwijs beter te maken, dankzij een slimme inzet van IT in primaire en secundaire processen. We werken voor 120 vo- en  mbo-scholen in heel Nederland en beheren 12.000 werkplekken en 65.000 accounts voor leerlingen en onderwijsprofessionals. We lopen voorop als het gaat om het gebruik van de nieuwste technieken in diverse besturingssystemen. IT-Workz biedt hoogwaardige ICT-oplossingen aan in samenwerking met A-merk business partners, zoals Microsoft, HP, Cisco en Apple.

De medewerkers van IT-Workz zijn gedreven, tonen ondernemerschap, hebben visie en durf. Hierdoor ontstaat een dynamische werkomgeving waarbinnen mensen de kans krijgen al hun talenten te ontwikkelen en te gebruiken.

“leren, verbinden en innoveren!” Corporate website

IT-Workz is betrokken bij:

Afstudeerrichtingen

ICT & Education

IT-Workz adviseert en ondersteunt onze studenten (die zich ook tot docent ICT ontwikkelen) bij het ontwerpen van leerarrangementen voor hun stagescholen. Ze laten de studenten kennis maken met nieuwe (ICT)technieken die zij zelf ook toepassingen in trainingen voor het onderwijsveld en delen hun ontwerpcyclus. Ze laten studenten een hybride werkomgeving ervaren waarbij zij gelijktijdig werkzaam kunnen zijn als HBO ICT-er alsook als Docent ICT / trainer.

Isah Ivanti