Bij Drieam zijn wij gedreven in het ontwikkelen van slimme leer applicaties ter vernieuwing en verbetering van het onderwijs. Wij weten hoe belangrijk het is om software te bouwen die mensen graag gebruiken. Daarom richten wij ons op de beste gebruikerservaring en investeren wij in top technologie.

Als internationale EdTech scale-up, werken wij bij Drieam nauw samen met Instructure, het bedrijf achter Canvas – het snelst groeiend LMS bedrijf wereldwijd. Onze klanten zijn toonaangevende onderwijsinstellingen zoals bijvoorbeeld de TU/e en internationale business schools als de IMD.

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Eindhoven, in een stijlvol gerenoveerd gebouw, op loopafstand van vele stedelijke hotspots, bars & restaurants. We bevinden ons op 10 min. lopen van het station en zijn goed bereikbaar met zowel fiets, auto als OV. Voor ons – Drieamers – voelt Drieam als een tweede thuis waar je écht de kans krijgt om impact te maken!

Voor onze openstaande vacatures & stageplekken, check:  https://jobs.drieam.com/

Corporate website

Career Day 2022

Drieam nam deel aan de FHICT Career Day op 10 november in Eindhoven.
Zij zoeken studenten voor:
  • Stage
  • Afstuderen
  • Baan
met een afstudeerrichting:
  • ICT & Education
  • ICT & Software Engineering
  • ICT & Technology

Drieam is betrokken bij:

Afstudeerrichtingen

ICT & Open Innovation - Open learning

Drieam is betrokken bij de proftaak en vervult hierbij de expert- en klantrol.

ICT & Cyber Security - Semester 4 - Research based

Drieam heeft meegewerkt aan een security test (pen-test) van hun bedrijfsomgeving. Studenten hebben hiermee hun ethische hacking skills verder kunnen ontwikkelen, maar ook het afstemmen met een bedrijf en de contractuele kant van een dergelijk traject kunnen ervaren. Testen gingen van extern testen vanuit het internet, interne netwerktesten, applicatietesten en code reviews, tot social engineering met bijvoorbeeld een phishing-test bij medewerkers. De bedrijven hebben hiermee iets meer inzicht kunnen krijgen in hun technische en organisatorische security en awareness en mogelijke verbeteringen daarin.

Beoordeling 2021 door Drieam

Organisatie van samenwerking 8
Kwaliteit van onderwijs 9
Voldoende kennis bij studenten 8
Samenwerking afgelopen jaar 8
Gemiddeld -
Alle beoordelingen
Dinner in Motion Driessen