15/09/2021

Nieuwe Partners in Education zetten zich in voor nieuwe generatie ICT’ers

We heten de bedrijven Bodegro en Dataplace / Eurofiber  welkom in ons netwerk van Partners in Education. Op 7 september ondertekenden zij in Tilburg het convenant. Met het tekenen van het convenant spreken zij de intentie uit om voor langere tijd te ondersteunen in het opleiden van een nieuwe generatie ICT’ers. Samen houden we het onderwijs up to date, gelinkt aan de praktijk en kunnen we studenten échte opdrachten bieden.

En We are you heeft herondertekend! Zij hebben zich afgelopen jaren op meerdere manieren ingezet, bijv. als extern deskundige bij afstudeerzittingen en opdrachtgever in semester 4 van ICT & Software Engineering. We zijn blij dat deze samenwerking ook de komende jaren nog blijft bestaan.

Susan Megens tekent namens Dataplace (onderdeel van Eurofiber)
Dataplace is gestart in het ICT & Infrastructure onderwijs met een opdracht over het migreren van een klant naar het datacenter.

 

Davy de Kerf tekent namens Bodegro.
ICT & Cyber Security studenten mochten voor Bodegro een API pentest doen voor de nieuwe bloedafname module voor thuis. Om ervoor te zorgen dat de informatie veilig via het internet verzonden kan worden.

 

Het was fijn om dit weer op locatie te kunnen vieren met elkaar. Studenten Noah en Skyler gaven de nieuwe Partners in Education met trots een rondleiding door het gebouw, o.a. langs de labs, open leeromgevingen en docenten/medewerkers. Daarnaast was Interim-directeur Frens Vonken aanwezig om de partners welkom te heten en te bedanken.

 

Meer weten?

Heb je ook interesse in een samenwerking met Fontys Hogeschool ICT? Of wil je meer weten over de samenwerking met onze Partners in Education? Neem contact op met Dick Philippi, partner coördinator in Tilburg of Carli Kleijnen / Niek Schmitz, onze partner coördinatoren in Eindhoven.