Partner in Education

StudyPortals

Studyportals is een internationaal studiekeuze platform waar studenten wereldwijd studies kunnen vinden en met elkaar kunnen vergelijken. Met ruim 114,00 gepubliceerde studies afkomstig van meer dan 2,450 participerende universiteiten en meer dan 29 miljoen gebruikers in 2017 is Studyportals een van de leidende informatiebronnen voor mensen die een studie zoeken.

Studyportals is opgericht in 2009 vanuit een internationale studenten organisatie en was initieel gefocust op de Europese educatie markt. Vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven, Nederland is Studyportals sinds 2014 hard groeiende. Inmiddels bestaat werken er meer dan 180 werknemers afkomstig van ruim 35 nationaliteiten verspreid over meerdere locaties in de hele wereld. Voor universiteiten is Studyportals dan ook echt een resultaat georiƫnteerd kanaal voor alle internationale studenten werving gerelateerde activiteiten.

“Using Studyportals really helped me compare different universities. The website gave me the ability to cross compare universities and to pick my top four to which I would apply.” Corporate website

StudyPortals is betrokken bij:

Afstudeerrichtingen

Startsemester

Studyportals geeft gastcolleges aan English stream-studenten om hen een introductie te geven op het gebied van software-engineering en UX.

ICT & Media Design - Semester 2 - Course based

Studyportals zal binnenkort betrokken worden bij de (Engelstalige) proftaak en vervult hierbij de expertrol.

Overige activiteiten

StudyPortals is lid van de Werkveldadviescommissie ICT & Media Design (Dhr. Stefan Klokgieters).

StudyPortals vervult de rol van extern deskundige bij afstudeerzittingen ( Dhr. Stefan Klokgieters ).

Spendlab Stuurmen