Maak jij binnenkort ook deel uit van Teamnology?

Teamnology staat binnen Simac voor een sociaal, hardwerkend team met een passie voor technologie. Samen zorgen we voor oplossingen op complexe ICT-vragen van onze klanten. Je kan het zien als een teamsport waarbij alle teamspelers samen de top willen bereiken. En ook stagiairs en afstudeerders horen bij dat team! Ben jij klaar voor Teamnology?

Simac is een familiebedrijf met alle normen en waarden die daarbij horen. Gestart als eenmansbedrijf, vijftig jaar geleden, zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met 1400 medewerkers dat actief is in zeven landen. Ons portfolio van oplossingen is heel breed. We hebben een focus op ontwerp, implementatie en beheer van IT-infrastructuren en ontwerp, bouw en levering van branchespecifieke en oplossingsgerelateerde applicaties. En voor diverse nichemarkten bieden we hooggespecialiseerde technologieoplossingen. Kijk maar eens op onze website.

Met jarenlange ervaring en een team van loyale medewerkers is Simac een fijn bedrijf om bij te werken. Bij Simac werken we hard en leggen we de lat hoog voor onszelf. We zijn kritisch op onze prestaties. Dat is geven en nemen. Dat doen we ook, omdat één gevoel overheerst: wij zijn Simac. We staan voor wie we zijn en wat we doen. Dat voel je als je hier werkt en dat weten de klanten ook.

We werken vanuit verschillende kantoren (ons hoofdkantoor staat in Veldhoven) in het hele land of bij de klant. Waar het ook is, wij zorgen ervoor dat je je werk of je opdracht goed en met plezier kunt doen.

“BE PART OF TEAMNOLOGY” Corporate website

Career Day 2023

Simac nam deel aan de Career Day op 16/11/2023 in Eindhoven en 21/11/2023 in Tilburg.
Zij zoeken (Nederlandstalige) studenten voor:
  • Stage
  • Afstuderen
  • Baan
met een afstudeerrichting:
  • ICT & Business
  • ICT & Cyber Security
  • ICT & Education
  • ICT & Infrastructure
  • ICT & Smart Industry and IoT
  • ICT & Software Engineering
  • ICT & Technology

Simac is betrokken bij:

Afstudeerrichtingen

Startsemester

Simac verzorgt een excursie naar het bedrijf voor eerstejaars studenten ten behoeve van hun keuze voor het vervolgtraject van de studie.

ICT & Cyber Security - Semester 4

Studenten hebben pentest uitgevoerd bij Simac.

Overige activiteiten

Simac is lid van de Werkveldadviescommissie ICT & Infrastructure (Dhr. Patrick Tholen).

Simac is lid van de Werkveldadviescommissie ICT & Software Engineering (Dhr. Christian van Deuren).

Simac vervult de rol van extern deskundige bij afstudeerzittingen ( Dhr. Liewe van den Boogaart ).

Simac organiseert een bedrijfsbezoek voor verschillende security-studenten.

Secura Sioux