Partner in Education

Prodrive Technologies

Een passie voor technologie

Letterlijk alles draait om de klant, om onze passie voor technologie en om het constant verbeteren van onze bedrijfsprocessen. Deze “DNA” is cruciaal voor ons sinds wij in 1993 begonnen zijn en is de basis voor zowel ons succes als dat van onze klanten. Voor – en vaak samen – met u werken wij aan het ontwikkelen en produceren van elektronische en mechatronische producten en systemen met een exceptionele prijs/kwaliteit verhouding. Dit realiseren wij door het inzetten van slimme manieren om te optimaliseren, integreren en robotiseren, en omdat wij alles wat wij nodig hebben in huis produceren. Dit zijn slechts een paar redenen waarom wij een concurrentie voordeel hebben kunnen opbouwen ten opzichte van aanbieders van technische oplossing van over de hele wereld.

Maar hoe doen wij dit?

Wij verbeteren constant
Toen wij in 1993 begonnen hielpen wij klanten bij het ontwikkelen van elektronica voor hun producten en systemen. Maar al snel handelden wij het hele productieproces voor hen af. Dit werkt beter. Wij halen al het ontwikkelen en producten in huis, zodat wij dit kunnen perfectioneren, automatiseren en controleren op de kleinste details. Met als resultaat dat wij oplossingen voor onze klanten bieden die vaak slimmer, beter en efficiënter zijn, oplossingen die hen een voorsprong geven.

Een andere factor is dat wij constant onze grenzen opzoeken. U kunt profiteren van deze onderscheidende voorstelen, als u besluit met ons samen te werken …

Onze processen en producten zijn zo duurzaam als menselijk mogelijk is

Ja, wij produceren goeden die mensen nodig hebben. En het is waar dat produceren meestal niet ten geode komt aan de natuurlijk, Maar, bij Prodrive Technologies zijn wij op de juiste weg om de ‘groenste’, en minst milieubelastende technologie organisatie in Europa te worden. Hoe doen wij dit? Het is ontzettend simpele, echt waar … door op een compleet manier dan andere organisaties te werken. Bij Prodrive Technologies nemen wij gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor alles wat we doen en hoe we dit doen. Bovendien, onze focus ligt niet op winst tegen elke prijs, maar op het bereiken van duurzame vooruitgang.

Uitermate verfijnde proces controle helpt.

Bij alles wat wij doen houden wij heel bewust met het milieu, onze omgeving – en de toekomst – rekening. Bijvoorbeeld, onze gebouwen zijn ontwikkeld voor de lange termijn en gaan uit van ambitieuze programma’s die snel het gebruik van energie, grondstoffen en plastic reduceren. Maar wat echt een verschil maakt is onze unieke manier van het constant optimaliseren van onze automatisering en het inzetten van robotica: dankzij een uitzonderlijk hoge productiviteit per vierkante meter, de belasting van onze organisatie is 5 tot 6 keer lager dan die van vergelijkbare organisaties.

Kwaliteit is vanzelfsprekend

Bij Prodrive Technologies zijn wij gek op technologie… Wij passen op allerlei manieren de nieuwste technieken toe in onze productiesystemen en arbeidsprocessen – strevend naar perfectie tot op het kleinste detail. En het werkt. Dankzij deze aanpak kunnen wij onze klanten, en organisaties die verantwoordelijk zijn voor certificering – producten en oplossing van ongekende kwaliteit aanbieden.

“Kwaliteitsonderwijs met gedreven studenten die een technische uitdaging niet uit de weg gaan” Corporate website

Career Day 2022

Prodrive Technologies nam deel aan de FHICT Career Day op 8 november in Tilburg en 10 november in Eindhoven.
Zij zoeken studenten voor:
  • Stage
  • Afstuderen
  • Baan
  • Bijbaan
met een afstudeerrichting:
  • ICT & Applied Data Science
  • ICT & Artificial Intelligence
  • ICT & Business
  • ICT & Cyber Security
  • ICT & Software Engineering
  • ICT & Technology

Prodrive Technologies is betrokken bij:

Afstudeerrichtingen

ICT & Technology - Semester 2

Prodrive Technologies vervult de klant- en expertrol bij proftaakgroep Tilburg.

Beoordeling 2022 door Prodrive Technologies

Organisatie van samenwerking 9
Kwaliteit van onderwijs 9
Voldoende kennis bij studenten 9
Samenwerking afgelopen jaar 8
Gemiddeld -
Alle beoordelingen
Plainwater PSV