Plainwater is een jong bedrijf in de Business Intelligence sector dat sinds 2015 opereert binnen een netwerk van bedrijven, voornamelijk gericht op de financiële functie binnen organisaties. Ondanks de kleinschalige organisatie die Plainwater is, heeft Plainwater grote BI-talenten aan boord en zijn wij een geduchte concurrent van de grotere partijen. Door ruime ervaring in BI projecten, van design tot implementatie en in combinatie met onze financiële expertise, zijn we een graag geziene gast bij de grote bedrijven in Nederland. Kwaliteit is onze standaard, waardoor we duurzame relaties met onze klanten opbouwen. We gebruiken software-onafhankelijke oplossingen om onze doelen bij klanten te kunnen bereiken.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een ongedwongen open sfeer, waarbij ons uitgangspunt is dat een gelukkig mens het beste presteert. Werken doe je bij ons niet omdat het moet, maar omdat je hiermee invulling geeft aan je wensen om dingen te bereiken en jezelf te ontplooien tot een waardevolle consultant. Je krijgt hierbij alle vertrouwen en ruimte voor het pad dat jij wilt bewandelen, maar ook de ondersteuning en ervaring van je collega’s. Samen bouw je mee aan een hele fijne onderneming. We zijn een platte organisatie met onderling respect, waarbij iedereen evenveel waard is. Iedere mening telt en er is altijd ruimte voor goede ideeën! Geld verdienen is een consequentie. Rijden in een goede, comfortabele auto is voor ons werk nodig, net als een goede werkplek en gelegenheden om samen te genieten van het goede leven. Die dingen zijn dus allemaal netjes geregeld.

“We hebben een fijne samenwerking met Fontys Hogeschool ICT, een school die er alles aan doet om aan te sluiten op de praktijk om studenten hiervoor klaar te stomen. Trots dat we samen met hen een casus hebben mogen ontwikkelen om bij te dragen aan dit doel in het onderwijs.” Corporate website

Career Day 2022

Plainwater nam deel aan de FHICT Career Day op 10 november in Eindhoven.
Zij zoeken (Nederlandstalige) studenten voor:
  • Afstuderen
  • Baan
met een afstudeerrichting:
  • ICT & Applied Data Science
  • ICT & Business

Plainwater is betrokken bij:

Afstudeerrichtingen

ICT & Business - Semester 3 - Course based & Demand based

Plainwater vervult de klantrol bij het project van ICT & Business in semester 3 en deelt haar expertise met de studenten.

Overige activiteiten

Plainwater is lid van de Werkveldadviescommissie ICT & Business (Dhr. Joey Verhoeven).

Beoordeling 2022 door Plainwater

Organisatie van samenwerking 8
Kwaliteit van onderwijs 9
Voldoende kennis bij studenten 8
Samenwerking afgelopen jaar 8
Gemiddeld -
Alle beoordelingen
PinkRoccade Local Goverment Prodrive Technologies