Plainwater is een jong bedrijf in de Business Intelligence sector dat sinds 2015 opereert binnen een netwerk van bedrijven, voornamelijk gericht op de financiële functie binnen organisaties. Ondanks de kleinschalige organisatie die Plainwater is, heeft Plainwater grote BI-talenten aan boord en zijn wij een geduchte concurrent van de grotere partijen. Door ruime ervaring in BI projecten, van design tot implementatie en in combinatie met onze financiële expertise, zijn we een graag geziene gast bij de grote bedrijven in Nederland. Kwaliteit is onze standaard, waardoor we duurzame relaties met onze klanten opbouwen. We gebruiken software-onafhankelijke oplossingen om onze doelen bij klanten te kunnen bereiken.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een ongedwongen open sfeer, waarbij ons uitgangspunt is dat een gelukkig mens het beste presteert. Werken doe je bij ons niet omdat het moet, maar omdat je hiermee invulling geeft aan je wensen om dingen te bereiken en jezelf te ontplooien tot een waardevolle consultant. Je krijgt hierbij alle vertrouwen en ruimte voor het pad dat jij wilt bewandelen, maar ook de ondersteuning en ervaring van je collega’s. Samen bouw je mee aan een hele fijne onderneming. We zijn een platte organisatie met onderling respect, waarbij iedereen evenveel waard is. Iedere mening telt en er is altijd ruimte voor goede ideeën! Geld verdienen is een consequentie. Rijden in een goede, comfortabele auto is voor ons werk nodig, net als een goede werkplek en gelegenheden om samen te genieten van het goede leven. Die dingen zijn dus allemaal netjes geregeld.

“Het is fijn om te werken met zeer toegewijde, hard werkende docenten die ons ook echt als een toegevoegde waarde zien aan het onderwijs. Je merkt dat het erg wordt gewaardeerd en dat ze hun best doen om ons en de studenten te helpen waar ze kunnen.” Corporate website

Career Day 2022

Plainwater nam deel aan de FHICT Career Day op 6 april in Tilburg en 13 april in Eindhoven.
Zij zoeken (Nederlandstalige) studenten voor:
  • Baan
met een afstudeerrichting:
  • ICT & Applied Data Science
  • ICT & Artificial Intelligence
  • ICT & Business
  • ICT & Open Learning/Innovation

Plainwater is betrokken bij:

Afstudeerrichtingen

ICT & Business - Semester 3 - Demand based

Plainwater vervult de klantrol bij het project van ICT & Business in semester 3 en deelt haar expertise met de studenten.

ICT & Business - Semester 3 - Course based

Plainwater vervult de klantrol bij het project van ICT & Business in semester 3 en deelt haar expertise met de studenten.

Overige activiteiten

Plainwater is lid van de Werkveldadviescommissie ICT & Business (Dhr. Joey Verhoeven).

Beoordeling 2021 door Plainwater

Organisatie van samenwerking 9
Kwaliteit van onderwijs 9
Voldoende kennis bij studenten 8
Samenwerking afgelopen jaar 8
Gemiddeld -
Alle beoordelingen
PinkRoccade Local Goverment Prodrive Technologies