JUGO is een sparringspartner en adviseur voor opdrachtgevers. We zijn gespecialiseerd in Business Intelligence op basis van SAP, Business Objects en Qlik en verzorgen implementatietrajecten op gebied van (in memory) datawarehousing en datavisualisatie`volgens IBCS concept.

BI Consultancy

Als sparringpartner en adviseur staat de JUGO-consultant dicht bij de klant. Door de specialisatie en klantgerichtheid, wordt er ingespeeld op de wensen van de klant. JUGO heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en implementeren van datawarehouse oplossingen op basis van SAP tooling. We werken voornamelijk op het SAP BW en SAP HANA platform om deze implementaties uit te voeren. Als enig IBCS-gecertificeerd bedrijf in de Benelux, gebruiken wij verschillende ondersteunende tools om data op de juiste wijze weer te geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan SAP Business Objects Design Studio & Cloud, MS Excel of Qlik.

Werken bij JUGO

Is werken in een enthousiast team met collega’s die hun kennis en vaardigheden met passie inzetten voor de klant. Als BI-consultant bij JUGO ben jij degene die het verschil maakt bij onze opdrachtgevers. We zijn een informeel bedrijf en vinden het belangrijk dat jij jezelf kan zijn. Wij geven je de ruimte om in het vak en als consultant te groeien en je verantwoordelijkheid te nemen. Kennis is de belangrijkste waarde in onze dienstverlening. Bij JUGO vinden we het daarom belangrijk dat we die kennis blijven ontwikkelen en voortdurend blijven aansluiten op de ontwikkelingen en innovaties in de markt.

Voor meer informatie: https://www.jugo.nl/werken-bij-jugo/

 

“Geef altijd door wat je hebt geleerd" - Yoda. Het gaat niet alleen om het opdoen van kennis - en voor jezelf houden - maar ook om het delen en cultiveren ervan. En door anderen te laten groeien, groei jij ook.” Corporate website

Career Day 2022

Jugo nam deel aan de FHICT Career Day op 8 november in Tilburg en 10 november in Eindhoven.
Zij zoeken studenten voor:
  • Afstuderen
  • Baan
met een afstudeerrichting:
  • ICT & Applied Data Science
  • ICT & Artificial Intelligence
  • ICT & Business

Jugo is betrokken bij:

Afstudeerrichtingen

ICT & Artificial Intelligence - Semester 4 - Research based

Jugo vervult de rol van opdrachtgever bij groepsprojecten.

Overige activiteiten

Jugo is lid van de Werkveldadviescommissie ICT & Business (Dhr. Ronald van Lent).

Beoordeling 2022 door Jugo

Organisatie van samenwerking 8
Kwaliteit van onderwijs 7
Voldoende kennis bij studenten 8
Samenwerking afgelopen jaar 8
Gemiddeld -
Alle beoordelingen
Jamezz Knives and Tools Group