Wij zijn iO: een groeiend team van talent dat end-to-end diensten levert voor communicatie en digitale transformatie. Groot denkend, lokaal werkend. Vanuit strategie, creatie, marketing en technologie werken we samen met onze klanten om hun merk te versterken, digitale systemen te verbeteren en toekomstbestendig verder te groeien. 

We helpen klanten niet alleen om hun businessdoelstellingen te behalen, maar samen ontdekken én benutten we de eindeloze mogelijkheden – infinite opportunities – die een voortdurend veranderende markt biedt. 

Talent staat aan de basis van deze oneindige mogelijkheden. Daarom creëren wij een omgeving – met de campus als innovatieve broedplaats – waar talent kan opstaan, zich kan ontwikkelen, de ruimte krijgt, geprikkeld wordt én excelleert.

Klaar om in het onzichtbare van vandaag morgen nieuwe mogelijkheden te zien.

“Het is waardevol dat het Partners in Education programma letterlijk het bedrijfsleven met de opleiding verbindt. Het levert een leuke samenwerking op met studenten tijdens proftaken, stages, afstuderen en gastcolleges.” Corporate website

Career Day 2023

iO neemt deel aan de FHICT Career Day op 05/04/2023 in Tilburg.
Zij zoeken (Nederlandstalige) studenten voor:
  • Stage
  • Afstuderen
met een afstudeerrichting:
  • ICT & Infrastructure
  • ICT & Media Design
  • ICT & Software Engineering
  • ICT & Technology

iO is betrokken bij:

Afstudeerrichtingen

ICT & Software Engineering - Semester 3 - Demand based

iO is betrokken bij de proftaak en vervult hierbij de expert- en klantrol (Eindhoven en Tilburg).

iO heeft (voor zowel Eindhoven als Tilburg) een workshop gegeven over ‘ontwikkelen webapplicaties’ (m.n. gericht op ontwikkelingen en trends).

Minoren

Digital Marketing

iO heeft een gastcollege verzorgd over de technische kant van CRO (Conversion Rate Optimalisation) waarbij werd ingegaan op o.a. sneller laden van websites, gebruik van compressie etc.

Overige activiteiten

iO is lid van de Werkveldadviescommissie ICT & Software Engineering (Dhr. Friso Geerlings).

iO vervult de rol van extern deskundige bij afstudeerzittingen ( Dhr. Bavo Janss en Dhr. Xander Steinmann ).

iO is partner voor Student+. Student+ richt zich op coaching en individuele begeleiding aan studenten in alle studieroutes, zowel Nederlandstalig als Engelstalig, deeltijd en voltijd. Alle studenten die extra ondersteuning kunnen gebruiken tijdens studie of stage zijn welkom bij Student+. Naast trainingen en workshops zoals studeren met autisme, bieden we ook individuele trajecten op maat aan zoals begeleiding via jobcoaches en studiecoaches. Tevens kunnen studenten zich aanmelden voor groepscoaching gericht op diverse thema’s: plangroep, samenwerkingsvaardigheden en sollicitatietraining. iO adviseert Student+ in het bevorderen van talentgericht en inclusief onderwijs en biedt waar mogelijk ook inclusieve stageplekken op maat aan.

Beoordeling 2022 door iO

Organisatie van samenwerking 8
Kwaliteit van onderwijs 8
Voldoende kennis bij studenten 9
Samenwerking afgelopen jaar 8
Gemiddeld 8,3
Alle beoordelingen
Inmotion VR Ionbond