Informa is dé partner voor ondernemingen op het gebied van datagerichte oplossingen. Data in de brede zin van het woord, gericht op Data Management, Data Science, IoT en Big Data. De aanwezige specialistische kennis die voortdurend op peil gehouden wordt in combinatie met de ruime ervaring zorgen ervoor dat de meest uiteenlopende dataprojecten door Informa succesvol opgeleverd worden.

 

Waarom Informa?

Als kenniscentrum op het gebied van data binnen de Benelux spelen we een sleutelrol bij de advisering, implementatie en opleiding in zowel Information Management- als Data Science oplossingen. Grote en kleine ondernemingen schakelen onze expertise in voor hun specifieke projecten. Veeleisende, hoog kwalitatieve projecten die door Informa met resultaat en toekomstbestendig gerealiseerd worden! Onze gecertificeerde en vakbekwame medewerkers begeleiden een project van A-Z. Na een uitgebreide inventarisatie van de wensen en analyse van de mogelijkheden, bieden we aan de hand van een heldere opzet een passende oplossing die we invullen met moderne, innovatieve en toonaangevende IBM softwareproducten. En ook na implementatie blijven we betrokken en kunnen onze klanten altijd een beroep doen op onze servicegerichte medewerkers en de meest actuele kennis die wij in huis hebben.

“Al enige tijd mogen we als Partner in Education een bijdrage leveren bij de opleiding van de studenten. We ervaren dit als een win-win situatie. We zorgen ervoor dat de studenten kennis en kunde opdoen die door de markt gevraagd wordt.” Corporate website

Career Day 2022

Informa nam deel aan de FHICT Career Day op 8 november in Tilburg.
Zij zoeken studenten voor:
  • Stage
  • Afstuderen
met een afstudeerrichting:
  • ICT & Applied Data Science
  • ICT & Artificial Intelligence
  • ICT & Business
  • ICT & Software Engineering
  • ICT & Technology

Informa is betrokken bij:

Afstudeerrichtingen

ICT & Artificial Intelligence - Semester 4

Informa begeleidt de proftaak

Overige activiteiten

Informa is lid van de Werkveldadviescommissie ICT & Business (Dhr. Rob Prop).

Informa is lid van de Werkveldadviescommissie ICT & Artificial Intelligence (Dhr. Rob Prop).

Informa vervult de rol van extern deskundige bij afstudeerzittingen ( Dhr. Rob Prop ).

Beoordeling 2022 door Informa

Organisatie van samenwerking 8
Kwaliteit van onderwijs 9
Voldoende kennis bij studenten 8
Samenwerking afgelopen jaar 9
Gemiddeld -
Alle beoordelingen
Infoland Inmotion VR