Cybersecurity is één van de focusgebieden van EY. Vanuit onze Advisory-praktijk in Amsterdam ondersteunen wij onze opdrachtgevers, waaronder de overheid, telecom, power & utilities en healthcare, bij het weerbaar maken tegen de cyberdreigingen van morgen.

Het team telt op dit moment 50 professionals. Zij zijn werkzaam op locatie bij onze opdrachtgevers of vanuit ons Advanced Security Center in Amsterdam. In dit Advanced Security Center beschikken wij over faciliteiten om cyberaanvallen te simuleren én om daadwerkelijke aanvallen bij onze klanten te detecteren. Werk dat vraagt om een scherpe en kritische blik, een gezonde dosis creativiteit en bovenal, de wil om tot de kern van problemen door te dringen.

Het team kenmerkt zich door een gemiddelde leeftijd van 26 jaar, sterke affiniteit met IT en een prettige werksfeer waarin iedereen zich op zijn of haar gemak kan voelen. Kijk voor meer informatie over onze werkwijze, de dienstverlening en carrièremogelijkheden op onze website.

“Dankzij het Partner in Education programma komen we in contact met gedreven en gemotiveerde studenten” Corporate website

Career Day 2023

EY neemt deel aan de Career Day op 16/11/2023 in Eindhoven.
Zij zoeken (Nederlandstalige) studenten voor:
  • Afstuderen
  • Baan
met een afstudeerrichting:
  • ICT & Business
  • ICT & Cyber Security

EY is betrokken bij:

Afstudeerrichtingen

ICT & Cyber Security - Semester 4

Workshop: 'Red Teaming - EY guest lecture - Social Engineering as part of Red Teaming operations

Overige activiteiten

EY is lid van de Werkveldadviescommissie ICT & Cyber Security (Dhr. Ramòn Janssen).

EY IT audit werkt samen met ICT & Business en verzorgt gastlessen over IT auditing.

Experis Professionals First Impression