Enversed Studios maakt sociale virtual reality ervaringen beleefbaar in échte bezoekbare VR-locaties. Onze missie is het creëren van waardevolle, interactieve werelden waarin entertainment, educatie, training en inspiratie samenkomen. We maken het voor iedereen mogelijk om de virtuele toekomst samen te ontdekken!

Wij ontwikkelen onze eigen VR-ervaringen in Enversed Studios. Dit gaat van cinematische productpresentaties tot volledige interactieve multiplayer omgevingen. Door onze eigen VR-centers kunnen wij vanuit een unieke kijk hoogwaardige VR-ervaringen ontwikkelen voor de B2B markt.

Onze VR experience centers worden geleid door Enversed Entertainment. Deze ontwikkeld een netwerk van VR-locaties in binnen- en buitenland. Ga jij samen met ons de virtuele toekomst ontdekken?

“Making the virtual future, reality!” Corporate website

Enversed is betrokken bij:

Afstudeerrichtingen

ICT & Game Design and Technology - Semester 3

Enversed Studios is partner bij opdrachten voor innovatieve games in VR- en AR-omgevingen in het tweede jaar.

Minoren

ICT & Game Design and Technology

Enversed Studios is partner bij opdrachten voor innovatieve games in VR- en AR-omgevingen in alle fasen van het curriculum: van studenten van het tweede jaar tot stages en Bachelor kandidaten.

Overige activiteiten

Enversed is lid van de Werkveldadviescommissie ICT & Game Design and Technology (Dhr. Tim van der Grinten).

Enversed Studios is een partner voor evenementen rond VR / AR voor de regio Brabant en biedt studenten ruimte om hun werk te presenteren in een professionele omgeving op het gebied van gaming en VR / AR.

EnoRm ETZ