Partner in Education

Canon Production Printing

Opgericht in 1877 en sinds 2010 een trots lid van de Canon Group. Canon Production Printing is een wereldleider op het gebied van digitaal printen en imaging, industrieel printen en zakelijke dienstverlening. Canon Production Printing heeft haar hoofdkantoor in Venlo, in het hart van Europa's hi-tech corridor, en heeft een wereldwijd netwerk van R & D-centra om opkomende technologieën te verbinden met toekomstige markten.

Verbeter het dagelijkse werk van miljoenen professionals over de hele wereld

Word lid van een toonaangevende organisatie op het gebied van onderzoek, ontwikkeling, productie en logistiek die geavanceerde printsystemen, software, inkt en toners bedenkt en levert. Als een Canon-innovatiecentrum, voert Canon Production Printing veel gezamenlijke R & D-projecten uit met Canon-bedrijven en klanten.

Creëer het buitengewone in multidisciplinaire en interculturele teams

Maak het verschil met uw ideeën en energie. Neem verantwoordelijkheid omdat je het wilt. Voel je gestimuleerd en thuis bij internationale collega's. Werk in de volledige waardeketen. Laat je carrière groeien door verschillende banen, persoonlijke ontwikkeling en spannende projecten.

Werken in onderzoek en ontwikkeling

Canon Production Printing R & D ontwikkelt winnende technologieën en producten voor digitale print- en documentdiensten. Werk op een top-10 Nederlandse R & D-locatie of op een van de 8 andere Canon Production Printing locaties in Europa en Azië. Ben je nieuwsgierig, analytisch en bezig met het oplossen van lastige technische uitdagingen? Je zult hier zeker plezier hebben in je werk.

Werken in productie en logistiek

Ongeveer 750 collega's die in de supply chain van Canon Production Printing in Venlo werken, houden onze vitale bedrijfsprocessen op schema. Van inkoop en inkomende logistiek tot productie, planning en warehousing, tot uitgaande logistiek en remanufacturing. Ben je klaar om je agile probleemoplossend vermogen te testen?

“De Partners in Education samenwerking is een interessante manier om bedrijven en studenten dichter bij elkaar te brengen, al tijdens de opleiding.” Corporate website

Career Day 2023

Canon Production Printing neemt deel aan de Career Day op 16/11/2023 in Eindhoven.
Zij zoeken studenten voor:
  • Stage
  • Afstuderen
met een afstudeerrichting:
  • ICT & Artificial Intelligence
  • ICT & Business
  • ICT & Software Engineering

Canon Production Printing is betrokken bij:

Afstudeerrichtingen

ICT & Software Engineering - Semester 3 - Course based

Canon verzorgt de klantrol voor het project en geeft hierbij feedback gedurende het traject.

Beoordeling 2022 door Canon Production Printing

Organisatie van samenwerking 8
Kwaliteit van onderwijs 8
Voldoende kennis bij studenten 8
Samenwerking afgelopen jaar 8
Gemiddeld 8
Alle beoordelingen
Byont Cape