Wat doet Brunel?
Je bent hoogopgeleid. Je wilt carrière maken. En nu de volgende stap zetten. Dan is het tijd voor Brunel. Wij zijn een wereldwijd zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met meer dan 10.000 collega’s in 35 landen.

Wij bieden (young) professionals zoals jij uitdagende opdrachten die passen bij je kwaliteiten en carrière wensen.

 

Werken op projectbasis met de zekerheid van een vast contract 
Werken bij Brunel betekent keuze uit vele interessante bedrijven en functies. Brunel biedt verschillende contractvormen aan maar in de meeste gevallen word je via ons gedetacheerd. Dat betekent dat je bij Brunel in dienst bent maar jouw werkzaamheden bij opdrachtgevers uitvoert. Op die manier heb jij flexibiliteit met de zekerheid van een vast contract en doe je in korte tijd veel ervaring op.

 

Persoonlijke begeleiding, opleiding op maat
Brunel is een ondernemende organisatie. Wij hechten veel waarde aan talent, ambitie en persoonlijke ontwikkeling. Brunel biedt verschillende specialistische trainingen aan. Je wordt begeleid door een consultant, stel je een persoonlijk ontwikkelplan op en bepaal je welke trainingen jij nodig hebt. Tijdens jouw hele carrière bij Brunel heb je regelmatig een persoonlijk gesprek met een HR consultant en coachen we je om het beste uit jezelf te halen en je doelen te bereiken.


Carrièremogelijkheden
De afgelopen 40 jaar heeft Brunel een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Hierdoor kunnen wij jou mogelijkheden bieden bij zowel top 100 bedrijven als regionale organisaties. ‘Think global, act local’ is een veel gehoorde en bewezen werkwijze van Brunel Meer weten? Stuur een mail naar campus.nl@brunel.net

“Onze Brunel specialisten weten met hun kennis mooie real time cases aan de studenten voor te leggen en hun een stapje verder te helpen binnen de praktijkervaringen” Corporate website

Brunel is betrokken bij:

Afstudeerrichtingen

ICT & Business - Semester 3 - Course based & Demand based

Brunel verzorgt sollicitatietrainingen, zodat studenten optimaal worden voorbereid op het vinden van de juiste stage- of afstudeerplaats.

Overige activiteiten

Brunel is lid van de Werkveldadviescommissie ICT & Business (Dhr. Cees Bouman).

Brunel heeft meegedaan aan een training arbeidsvoorwaarden voor Student+.

Beoordeling 2022 door Brunel

Organisatie van samenwerking 8
Kwaliteit van onderwijs 7
Voldoende kennis bij studenten 8
Samenwerking afgelopen jaar 7
Gemiddeld 7,5
Alle beoordelingen
Breens Network Byont