Wij zijn marktleider in besturingssystemen voor de residentiële OEM-industrie en hebben meer dan 30 jaar ervaring in HVAC-regelingen. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren (klant specifieke) elektronica en software. Onze producten worden gebruikt in ventilatie- en verwarmingssystemen voor woningen en kleine commerciële gebouwen. Innovatie en ontwikkeling van nieuwe oplossingen zijn twee belangrijke kerntaken. Al onze producten en oplossingen voldoen aan de nieuwste regelgeving op het gebied van energiebesparing, binnenklimaatomstandigheden en kwaliteit. Onze belangrijkste focus is de fabrikant (OEM).

Onze mensen zijn onze belangrijkste kracht bij Airios. We zijn alert op wat onze omgeving nodig heeft en werken als één team om de beste oplossingen voor die behoeften te ontwikkelen en te produceren. We zijn pragmatisch en creatief en dagen elkaar positief uit voor mooie resultaten. Wat we doen, doen we het beste. We zien klanten als partners: door nauw samen te werken, worden we de best-in-class oplossingsaanbieders van de woningbouwsector.

Onze waarden vertrouwen, respect en steun weerspiegelen de manier waarop we werken. We zijn ambitieus en gretig, we verrassen en excelleren. Wij geloven in dat doen waar je het meest gepassioneerd over bent de sleutel is tot persoonlijk en zakelijk succes. Bij Airios ‘bouwen we voor comfort' en dagen onze mensen uit:' creëer je eigen comfortzone '.

“At Airios ‘we build for comfort', we are ambitious and eager, we surprise and excel. Together with Fontys, we act as one team and positively challenge each other for great results. We challenge students to: 'create their own comfort zone'.” Corporate website

Career Day 2022

Airios nam deel aan de FHICT Career Day op 10 november in Eindhoven.
Zij zoeken studenten voor:
  • Stage
  • Afstuderen
  • Baan
met een afstudeerrichting:
  • ICT & Business
  • ICT & Smart Industry
  • ICT & Software Engineering
  • ICT & Technology

Airios is betrokken bij:

Afstudeerrichtingen

ICT & Technology - Semester 2 - Course based

Airios vervult de rol van opdrachtgever in project.

Beoordeling 2021 door Airios

Organisatie van samenwerking 10
Kwaliteit van onderwijs -
Voldoende kennis bij studenten 7
Samenwerking afgelopen jaar 8
Gemiddeld -
Alle beoordelingen
Additive Industries Allardata