11/06/2019

Zes nieuwe Partners in Education: CM, De Wever, Dual Inventive, Easyflex Software B.V., Motiv en PharmaPartners.

Dit is Annelein van Sluijs van De Wever. Annelein is programmamanager Dementie Ondersteuning en Trainingscentrum (DOT) en vervult de rol van opdrachtgever bij de proftaak ICT & Business semester 3. Daarnaast zijn ze opdrachtgever voor de live performance bij ICT & Business semester 2. De Wever maakt “van verandering een verbetering”. Een goede basis voor verdere samenwerking komende jaren.

Op deze foto staat Kay van Hout, teamleider Prolog bij Easyflex Software B.V. Easyflex is een geïntegreerd verloning- en facturatiesysteem in de cloud. Wat Easyflex bijzonder maakt is dat het systeem zich richt op één specifieke branche: de flexbranche. Ze zijn begonnen als opdrachtgever bij ICT & Software Engineering semester 2 en 4.

Ook een nieuwe partner, is PharmaPartners. Corné van Halum, Research & Development Manager ondertekende het convenant. PharmaPartners bouwt al veertig jaar zorgsystemen. Voor huisartsen, huisartsenposten en openbare apotheken binnen de eerste lijn. En sinds dit jaar zijn ze betrokken bij het onderwijs als opdrachtgever bij de proftaak van ICT & Software Engineering semester 4.

 

 

 

 

 

 

 

 

Op deze foto neemt Lex van der Poel, CEO van Dual Inventive het convenant in ontvangst. Dual Inventive ontwikkelt en produceert innovatieve technologische producten die het spoor efficiënt maken. En dat doen zij draadloos. Een onderwerp dat onze studenten vaak bezig houdt. Dual Inventive is in het onderwijs betrokken als klant- en expertrol bij de proftaak van ICT & Technology semester 2 en 3.

Hier tekent Gilbert Gooijers, Managing Director van CM.com, het convenant. CM.com vervult de rol van opdrachtgever bij de proftaak van ICT & Software Engineering in semester 4. Deze nieuwe partner is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om mensen met elkaar in contact te brengen. Deze verbinding bieden ze via messaging kanalen, een customer data platform, interactieve voice oplossingen en Europa's meest innovatieve betaalmethoden. Ongeacht het kanaal of toestel.

En tot slot, nieuwe Partner in Education Motiv, waarvan Rohald Boer, Business manager van Motiv hier het convenant ondertekent. Motiv voorziet organisaties van innovatieve ICT-beveiligingsoplossingen en -diensten ter voorkoming van cybercriminaliteit, datadiefstal en datalekken. En zij vervulden afgelopen jaar de rol van opdrachtgever bij de proftaak van ICT & Software Engineering semester 2.