16/12/2020

Nieuwe Partners in Education proosten online

Onlangs hebben er weer een aantal nieuwe bedrijven succesvol proefgedraaid in ons onderwijs en de intentie uitgesproken om samen met ons een blijvende bijdrage te willen leveren aan het opleiden van een nieuwe generatie ICT’ers. De convenanten hiervoor zijn inmiddels getekend en de bedrijven staan al trots op onze website vermeld (zie Glamorous Goat, Luckt Webber en Airios). Een bijzonder moment dat we niet zomaar aan ons voorbij wilden laten gaan!

Ondanks dat we deze mooie bedrijven graag hadden uitgenodigd op een van onze mooie nieuwe locaties, zaten fysieke bijeenkomsten er vanwege Corona voorlopig even niet in. Maar… we zijn niet voor niets een ICT-opleiding, dus als het niet fysiek kan, dan doen we het toch digitaal (in twee stappen)!

We zijn begonnen met een persoonlijk videobericht van directeur Ad Vissers, waarna iedereen een pakketje ontving (op kantoor of thuisadres) waarmee we toch gezamenlijk konden proosten op de samenwerking. Het werd een gezellige sessie, waarin zelfs onderling al weer flink werd genetwerkt. Wat dat betreft was het net 'echt'.

Proost en van harte welkom allemaal!