07/11/2023

Aanwezigheid partners tijdens Open Dagen Fontys ICT geslaagd!

Afgelopen weekend hebben veel studiekiezers onze locaties in Eindhoven en Tilburg bezocht tijdens de open dagen. Zaterdag konden bezoekers de sfeer proeven in R10 in Eindhoven en deelnemen aan onder andere voorlichtingspresentaties en mini-workshops. Op zondag lagen de lopers uitgerold voor de ingang van P8 in Tilburg en konden de potentials in gesprek gaan met onze studenten en docenten van die locatie.  

Op beide open dagen waren verschillende partners aanwezig om de studiekiezers en hun ouders te vertellen over de unieke samenwerking die Fontys ICT met haar partners heeft. De belangrijke rol die de partners binnen ons onderwijs hebben, konden we op die manier goed laten zien.  

Dank aan onze partners Eviden, Q3, Actemium, BDO, Acknowledge, en Canon Production Printing Nederland voor hun bijdrage aan de open dag. Zij hebben onze potentiële studenten het mooie werkveld laten zien dat te wachten staat. 

Op 20 en 21 januari 2024 zijn de volgende open dagen. Wil jij met jouw organisatie dan ook aanwezig zijn? Meld je aan via deze link.