25/11/2020

Ready for the online Career Day

De Online FHICT Career Day start donderdag 26 november om 15.00 uur, maar vanaf 14.30 uur heb je de mogelijkheid om alvast in te loggen en afspraken te maken.
De persoonlijke toegangscode is verstuurd naar aangemelde medewerkers. Hier nog wat informatie en tips hoe je het beste kunt voorbereiden op het event. 

1. Voorbereiding

Je kunt het virtuele event bereiken via desktop of laptop. Houd er rekening mee dat het platform niet bereikbaar is op je tablet of mobiele telefoon. We bevelen je ten zeerste aan om Google Chrome als browser te gebruiken. Voor jouw interactiviteit in het platform is het belangrijk dat deze browser is ingesteld om gebruik van camera en microfoon toe te staan. Daarnaast heeft het platform een goede internetverbinding nodig (zonder blokkades vanuit firewall/VPN) om te kunnen functioneren.

Bovenaan deze mail vind je een button die je naar de inlog pagina en lobby van de Online FHICT Career Day brengt. Vanuit deze lobby kun je navigeren naar alle items die het event te bieden heeft. Check voor je inlog gegevens de mail van Online FHICT Career Day <noreply@eventinsight.io>.

2. Log in en vul jouw profiel aan

Log in met jouw persoonlijke gegevens en vul, indien gewenst, jouw profiel aan. De informatie die je deelt, wordt alleen gebruikt in de event omgeving en wordt binnen drie maanden na het event verwijderd.

3. Ontmoet mensen & maak afspraken!

Je kunt vanaf 15.00 uur beginnen met het ontmoeten studenten. Bekijk een profiel en maak alvast een afspraak.

4. Let's get started!

Betreed de lobby, maak interessante afspraken en maak kennis met andere deelnemers!

Hierbij lichen we de diverse elementen van het event toe.

Pitches Studenten hebben de mogelijkheid om bedrijfspitches bij te wonen. Hiervoor hoeven zij zich niet vooraf aan te melden, er is geen maximum aantal. Dit geldt alleen voor bedrijven die zich hiervoor hebben opgegeven.

Speeddate carrousel Als je de netwerkcarrousel betreedt wordt er automatisch een 1:1 videochat gestart met een andere deelnemer in deze netwerkcarrousel die een match met jou vormt (studenten ontmoeten bedrijven). Zo lang je in deze carrousel blijft wordt je elke tien minuten automatisch met iemand anders verbonden.

Virtuele beursvloer Studenten nemen een kijkje op de beursvloer en vinden hier meer informatie over bedrijven en medewerkers. Zij starten hier direct een (video)chat of maken een afspraak voor later op de dag. In de stand zie je een getal dat het aantal actieve standbezoekers weergeeft. Je ziet niet wie er op dat moment in jouw stand zijn. We raden jou als standbemanning aan om (ook) actief deel te nemen door afspraken te maken of (video)chats te starten met online studenten, via de deelnemerslijst! En natuurlijk ook door mee te doen aan de speeddate carrousel en vanuit daar studenten te verwijzen naar jouw bedrijf en stand!

1:1 afspraken Binnen de virtuele omgeving kun je direct in contact komen met andere deelnemers, via een chat of 1:1 videochat. Je kunt ook afspraken maken voor een later tijdstip. Bij een 1:1 videochat heb je de mogelijkheid om andere personen in te bellen in dit gesprek.

Connectie maken Je kunt een persoon een verzoek tot connectie sturen (klik op Connect, en "ster" Add Connection). Dit kan in het profiel van een deelnemer (via Menu > Deelnemers), maar ook in de speeddate carrousel. Degene die jij een contactverzoek stuurt, krijgt een melding en kan jouw verzoek daarna accepteren. Vanaf dit moment zijn jullie e-mailadressen zichtbaar voor elkaar. Na afloop van het evenement ontvang je een export van de gemaakte (wederzijdse) connecties incl. gedeelde contactgegevens.

Technische vragen? In het event-platform helpen we je graag vanuit de Helpdesk. Voorafgaand kun je ons bereiken via support@onlineeventplatform.nl.

We wensen je veel plezier bij de Online FHICT Career Day!

“Find your match”

Sprekersinstructie

Je kunt de virtuele omgeving betreden voordat de deelnemers dat kunnen. Voor verdere details en mogelijkheden hebben we een pagina gemaakt met instructies en een instructie video: Speaker Instructions. Neem de informatie goed door!

Het is zeer wenselijk dat je voorbereid naar de sessie komt, dit kun je doen door de sprekersinstructies te lezen, de instructie video te bekijken en al even te oefenen in je eigen virtuele kamer. Op deze manier kunnen wij concrete vragen behandelen en je het beste op weg helpen!

Jouw eigen virtuele kamer
Dit virtuele evenement werkt precies zoals een gewone conferentie locatie. Dit betekent dat je via de lobby naar jouw virtuele kamer gaat. In deze virtuele kamer kun je de set-up instellen van jouw microfoon, camera en presentatie. Om de toegang nog makkelijker te maken, kun je jouw virtuele kamer(s) direct betreden door op onderstaande link(s) te klikken. Gebruik de Chrome browser, wees verzekerd van goed internet (bedraad) en een goede set up met een camera (webcam) en microfoon. En vermijd een VPN-connectie wanneer je inlogt.