Partner in Education

Dela Uitvaartverzorging

Werken bij DELA

Bij DELA maken we werk van het leven. Een organisatie in beweging vol ambitie met ruimte voor ondernemende mensen die verantwoordelijkheid en initiatief nemen. Samen leren is hierbij een succesfactor, waardoor er veel aandacht is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. De cultuur bij DELA is prettig; iedereen doet ertoe, je krijgt vertrouwen en bent verbonden met elkaar.

Aan de slag bij IT

DELA kent een middelgrote IT-organisatie (op dit moment ongeveer 150 FTE). Alle IT-facetten komen aan bod en de afdeling is compact genoeg om die ook zelf allemaal te kunnen ervaren, zowel in de breedte als in de diepte. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. Je geeft jouw visie op een project of vraagstuk. De aanpak bepaal je zelf, die vrijheid krijg je van je manager. Zie je een ontwikkeling in de markt waarvan je vindt dat DELA hierop moet inspelen, dan maak je dat bespreekbaar en ga je aan de slag. We hebben een platte organisatie en daarom uitermate geschikt om in de breedte of een specialisme te groeien. Opleidingen in het kader van jouw ontwikkeling zijn altijd mogelijk. Binnen IT zijn er geen gebaande paden als het gaat om ontwikkelen en doorgroeien. Ook hier ben je zelf in de lead. Je signaleert zelf welke richting jouw interesse heeft en samen met jouw manager bepaal je het beoogde groeipad om de volgende stap te kunnen zetten.

Wendbaar

De cultuur binnen DELA IT kenmerkt zich door openheid en collegialiteit. Samenwerken is bij ons het sleutelwoord. Zowel met collega’s als in multidisciplinaire teams met externe professionals. Aan jou en je collega's de uitdaging om onze business en IT samen te brengen. Dat doen we volgens de principes van agile werken en de scrum-methode. We maken dus constant stappen. DELA wil wendbaar opereren en doorgroeien. IT is daarin cruciaal. Als dienstverlener en verzekeraar biedt DELA je een uitdagende werkomgeving, waarin je je als IT’er zeker thuis zult voelen.

Digitaal Meesterschap

DELA streeft naar digitaal meesterschap. Omdat we ons midden in een digitale transformatie bevinden, krijg je enorme groeikansen en opleidingsmogelijkheden. We werken volgens de scrum-methode en onze teams bepalen zelf wat de beste aanpak is. Door te netwerken volg je de ontwikkelingen in de markt. Je vertaalt de kansen die je ziet naar werkbare initiatieven. Oók als het gaat om initiatieven voor kennisdeling binnen èn buiten de organisatie. Voorbeelden van projecten waaraan we werken zijn: data-analytics, data-landschappen, onze online omgeving (continu in beweging), onze groeiende digitale marketingomgeving, state-of-the-art voor klantinteractie geoptimaliseerde (SOA) architectuur, hybride cloud-oplossingen en geavanceerde beveiligingstools.

We zijn ambitieus

Ons gewaagde doel voor 2025 is dat onze leden het lidmaatschap van DELA waardevol vinden omdat we ze helpen bij alle vraagstukken rondom overlijden. Om dat te bereiken, hebben we vier onderliggende doelen geformuleerd:

 • Onze leden bevelen onze dienstverlening aan
 • Onze mensen vinden DELA het leukste bedrijf om bij te werken
 • Wij zijn een organisatie met een top-reputatie
 • Onze financiële basis is stevig

Zoals je ziet is een belangrijk onderdeel van ons gewaagde doel dat onze mensen DELA het leukste bedrijf vinden om bij te werken. Dat is geen momentopname maar iets dat je elke dag opnieuw moet zien waar te maken. Om de voortgang en ontwikkeling te meten, doen we mee aan het Great Place to Work-onderzoek.

“Onze samenwerking met FHICT studenten levert ons nieuwe en creatieve inspiratie op op het gebied van datagedreven werken” Corporate website

Career Day 2022

Dela Uitvaartverzorging nam deel aan de FHICT Career Day op 10 november in Eindhoven.
Zij zoeken studenten voor:
 • Stage
 • Afstuderen
 • Baan
met een afstudeerrichting:
 • ICT & Business
 • ICT & Cyber Security
 • ICT & Infrastructure
 • ICT & Software Engineering
 • ICT & Technology

Dela Uitvaartverzorging is betrokken bij:

Afstudeerrichtingen

ICT & Artificial Intelligence - Semester 4

DELA vervult een klantrol en begeleidt een project waarin studenten op basis van een door DELA beschikbaar gestelde dataset nieuwe inzichten en mogelijke voorspellingen creëren met behulp van Machine Learning en Data analyse technieken.

Beoordeling 2021 door Dela Uitvaartverzorging

Organisatie van samenwerking 8
Kwaliteit van onderwijs 9
Voldoende kennis bij studenten 8
Samenwerking afgelopen jaar 9
Gemiddeld -
Alle beoordelingen
DAF Trucks Dinner in Motion