CytoSMART is een bedrijf dat inzet op de nieuwste vragen van biomedisch onderzoekers. Ons team van engineers ontwikkelt microscopen, voor geautomatiseerde beeldvorming, die zijn uitgerust met beeldanalyse software voor het karakteriseren van celculturen.

Celculturen zijn dynamische modellen en daarom geloven wij dat microscopen die dynamiek moeten kunnen vastleggen. Het filmen en karakteriseren van het gedrag van cellen is niet alleen een haalbaar doel, maar ook essentieel voor de stappen die komen gaan op het gebied van medicijnontwikkeling, tissue engineering en regeneratieve therapie├źn.

Automatisering voor beeldvorming van cellen is niet alleen prettig voor onderzoekers, maar is vooral van belang voor de cellen zelf. Onze microscopen kunnen worden gebruikt vanuit een standaard cel incubator. Zodat cellen niet hoeven te poseren, maar juist lekker zichzelf kunnen zijn

“Challenge researchers and bringing out the best” Corporate website

Career Day 2022

Cytosmart nam deel aan de FHICT Career Day op 10 november in Eindhoven.
Zij zoeken studenten voor:
  • Stage
  • Afstuderen
met een afstudeerrichting:
  • ICT & Software Engineering

Cytosmart is betrokken bij:

Afstudeerrichtingen

ICT & Infrastructure - Semester 3 - Course based

CytoSMART is betrokken geweest bij het ontwikkelen van semester 3.

CytoSMART vervult in de proftaak de rol van Product owner.

Ook verzorgt CytoSMART workshops over Dockers en Agile/SCRUM (de laatste is ook toegankelijk voor Demand Based en semester 2)

Cubics IT d-centralize