Fantasievolle oplossingen, creatief gerealiseerd. Dat is de kern van wat we hier doen bij Atos. Dit betekent dat onze mensen altijd op hun scherpst moeten zijn. We investeren in u om uw talent te versterken en uw toekomst te vormen. Hoe kunnen we nog in de voorhoede blijven?

We definiëren ons door te herdefiniëren hoe excellentie er in digitale diensten uitziet. Dit heeft ons laten groeien tot een internationale speler. 100.000 mensen in 72 landen genereren een omzet van ongeveer € 12 miljard. IT-infrastructuur. Big Data Security. Betalingen. Consultancy en Cloud Diensten. Dit zijn onze belangrijkste focusgebieden. En we gaan verder in elk van deze gebieden voor klanten in Defensie, Financiële Diensten, Gezondheid, Productie, Media, Utilities, Openbare Sector, Detailhandel, Telecommunicatie en Vervoer.

Blijf doorgaan

Het gaat om werken met technologie: niets staat voor lang stil. Zelfs de meest geïnspireerde van de innovaties van vandaag wordt uiteindelijk oud nieuws. Er zal altijd onontdekte gebied zijn om te verkennen. Waarom? Dat is wat onze klanten van ons vragen. Het is ook onze bestaansreden. Het nieuwe, het onbekende, het nog niet uitgeprobeerde en ongeteste zijn waar het ons om draait. Er kan een mijlpaal worden bereikt, maar de reis eindigt nooit. Daarom moet je er onderdeel van uitmaken.

Gary Kroon, HR-stagiair: "De stage heeft mij als persoon gevormd; Ik moest uit mijn comfortzone gaan, ik moest taken uitvoeren waar ik geen ervaring mee had en ik moest zelf uitzoeken hoe ik deze het beste kon uitvoeren. '

Wilt u deelnemen aan het succesverhaal? Bezoek jobs.atos.net voor meer informatie!

Corporate website

Career Day 2023

Atos neemt deel aan de Career Day op 16/11/2023 in Eindhoven en 21/11/2023 in Tilburg.
Zij zoeken studenten voor:
 • Stage
 • Afstuderen
 • Baan
met een afstudeerrichting:
 • ICT & Artificial Intelligence
 • ICT & Business
 • ICT & Cyber Security
 • ICT & Education
 • ICT & Open Learning/Innovation
 • ICT & Smart Industry and IoT
 • ICT & Software Engineering
 • ICT & Technology

Atos is betrokken bij:

Afstudeerrichtingen

ICT & Cyber Security - Semester 3

Atos heeft meegewerkt aan een security test (pen-test) van hun bedrijfsomgeving. Studenten hebben hiermee hun ethische hacking skills verder kunnen ontwikkelen, maar ook het afstemmen met een bedrijf en de contractuele kant van een dergelijk traject kunnen ervaren. Testen gingen van extern testen vanuit het internet, interne netwerktesten, applicatietesten en code reviews, tot social engineering met bijvoorbeeld een phishing-test bij medewerkers. De bedrijven hebben hiermee iets meer inzicht kunnen krijgen in hun technische en organisatorische security en awareness en mogelijke verbeteringen daarin.

ICT & Software Engineering - Semester 6

Atos heeft gastcollege gegeven over het onderwerp Enterprise Architecture

ICT & Software Engineering - Semester 6

Atos verzorgt sollicitatietrainingen, zodat studenten optimaal worden voorbereid op het vinden van de juiste stage- of afstudeerplaats.

ICT & Business - OvP

Atos verzorgt een gastcollege over IT-Auditing.

Overige activiteiten

Atos is lid van de Werkveldadviescommissie ICT & Business (Dhr. Menno Blanken, Dhr. Martin Hundepool).

Atos is lid van de Werkveldadviescommissie ICT & Software Engineering (Dhr. Patrick Blommensteijn, Dhr. Hans van Drunen).

Atos is lid van de Werkveldadviescommissie ICT & Cyber Security (Dhr. Ed van Dun).

Atos is lid van de Werkveldadviescommissie ICT & Infrastructure (Dhr. Henk Bakker, Dhr. Willem-Jan van der Knaap, Dhr. Hans van Drunen, Dhr. Jan Verstappen).

Atos vervult de rol van extern deskundige bij afstudeerzittingen ( Dhr. Bas Mommers, Dhr. Martin Hundepool, Dhr. Patrick Blommensteijn ).

ASML AXI