Partner in Education

Acolad Digital Netherlands

Wij zijn Acolad Digital en zijn gevestigd in Eindhoven en we zijn al meer dan 10 jaar een solide Fontys Partner in Education.

Als Partner in Education hebben we elk semester meerdere (afstudeer)stages. Daarnaast organiseren we gastcolleges voor Software- en Business studenten. Onze stageopdrachten worden geconceptualiseerd door onze teams en komen voort uit uitdagingen waar we in de echte wereld ook worden geconfronteerd.

Gedurende stages zijn we actief betrokken en zorgen we ervoor dat jij als stagiair de juiste hoeveelheid coaching krijgen voor alle aspecten waarmee je tijdens een stage te maken krijgen. Met als resultaat dat onze oud-stagiaires ons een gemiddelde beoordeling van 8,9/10 en een gemiddelde coachingscore van 9/10 gaven.

Als Acolad Digital zijn we gefocust op het bieden van core solutions voor het contentbeheer van klanten in de Benelux. We werken samen met Microsoft, Adobe en OpenText om Content Management oplossingen te bieden die voor onze klanten essentieel zijn voor het uitvoeren van hun dagelijkse werk.

Ons dagelijks werk als Content management experts bestaat uit het adviseren van onze klanten over onderwerpen die kunnen variƫren van architectuur- tot bedrijfsstrategische beslissingen. Daarna voorzien we de klant van onze expertise om technische- en bedrijfsspecifieke uitdagingen op te lossen. Dit doen we voor een aantal spraakmakende opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Acolad Digital zit vol kansen, als team werken we actief aan het aanbieden van interessante en tegelijkertijd uitdagende stageopdrachten.

“Acolad hecht veel belang aan de samenwerking met Fontys. We werken graag van begin tot eind met studenten en zien ze groeien terwijl ze studeren. Elk half jaar hebben we een leuke groep studenten die aan opdrachten mogen werken die uit het midden van onze werkzaamheden komen. De wederzijdse waardering en betrokkenheid zorgt ervoor dat we dit nog lang hopen te blijven doen.” Corporate website

Career Day 2022

Acolad Digital Netherlands nam deel aan de FHICT Career Day op 10 november in Eindhoven.
Zij zoeken (Nederlandstalige) studenten voor:
  • Stage
  • Afstuderen
  • Baan
met een afstudeerrichting:
  • ICT & Business
  • ICT & Software Engineering

Acolad Digital Netherlands is betrokken bij:

Afstudeerrichtingen

ICT & Software Engineering - Semester 6

Acolad verzorgt een workshop.

Overige activiteiten

Acolad Digital Netherlands is lid van de Werkveldadviescommissie ICT & Software Engineering (Dhr. Jurgen Brouwer, Dhr. Guus Hamm).

Acolad Digital Netherlands is lid van de Werkveldadviescommissie ICT & Business (Dhr. Jurgen Brouwer).

Acolad staat open voor curriculum vitae check voor 2e jaars studenten (voorjaar 2021).

Beoordeling 2022 door Acolad Digital Netherlands

Organisatie van samenwerking 8
Kwaliteit van onderwijs 8
Voldoende kennis bij studenten 9
Samenwerking afgelopen jaar 8
Gemiddeld -
Alle beoordelingen
Acknowledge Actemium