Make IT Work

Het tekort aan hoogopgeleide IT-specialisten is en blijft voor veel organisaties een hoofdpijndossier. Veel organisaties binnen de Brainportregio weten hier alles van. Make IT Work, het omscholingsprogramma van Fontys Hogeschool ICT (FHICT) biedt uitkomst. Door hoogopgeleide enthousiaste en bevlogen hbo’ers en wo’ers te vinden en op te leiden tot IT-professionals en ze al tijdens de opleiding duurzaam te koppelen aan deelnemende bedrijven. Uiteraard is het ook mogelijk een interne medewerker te laten omscholen. Dit alles zonder winstoogmerk.

De cursist doet in de eerste 5 maanden van het omscholingstraject IT-kennis en -vaardigheden op en ontwikkelt specifieke competenties die aansluiten bij de vraag uit de huidige markt. Na succesvolle afronding van de opleiding gaat de cursist 6 maanden bij u aan de slag en krijgt verdere scholing bij de hogeschool. Voordat een hbo’er of wo’er mag deelnemen aan Make IT Work, heeft hij of zij al een zware selectie doorstaan. Dit kan uw organisatie tijd en geld besparen op werving en selectie. Wij selecteren en matchen onze kandidaten met u. U beslist zelf met wie u in zee gaat. Onze unieke selectieprocedure voorspelt dat 92% van de kandidaten slaagt voor ons omscholingstraject.

Samen met de deelnemende werkgevers ontwikkelen de meest ervaren IT-docenten het curriculum. Zo ontstaat er een onderwijsprogramma dat de cursisten zo goed mogelijk opleidt tot IT-professional. Een actueel onderwijsprogramma dat continu naadloos aan sluit bij de specifieke behoeftes die leven in het bedrijfsleven.

Make IT Work kan u ook helpen om MVO en diversiteitsdoelen te behalen. Op dit moment bieden wij elk half jaar de omscholingstrajecten Software Engineering en Business & Data Analytics aan. De omscholingstrajecten Security en Data Science & AI staan in de startblokken.

Weten wat Make IT Work voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen met Joris van der Straten op telefoonnummer +31(6) 2252 5552 of door op onderstaande button te klikken.

Contact

Logo - Acconet
Logo - Acknowledge
Logo - Actemium
Logo - Axians
Logo - Centric
Logo - CGI
Logo - Ecobit
Logo - Eurocom
Logo - Fontys Dienst IT
Logo - Freshheads
Logo - Harmony Group
Logo - Infoland
Logo - IT-Workz
Logo - Jamezz
Logo - Knives and Tools Group
Logo - Marel Poultry
Logo - MyBrand
Logo - Pharma Partners
Logo - PinkRoccade Local Goverment
Logo - Plainwater
Logo - Scenius
Logo - Sidekix
Logo - T&T vertrouwd verbonden
Logo - Truelime